پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۵:۳۰

حجت الاسلام قلی زاده خبر داد:

سرود "نجوای مادر" در بهارستان به صدا درآمد

سرود "نجوای مادر" در بهارستان به صدا درآمد

بهارستان - خبرگزاری مهر: رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بهارستان گفت: با حضور هنرمندان نامی، سرود نجوای مادر توسط شاعر بر جسته شهرستان و با تنظیم موسیقی استاد صفیاری در سالن آمفی تئاتر این اداره به صدا در آمد.

حجت الاسلام پرویز قلی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: سرود نجوای مادر، یک اثر فاخر و بر جسته است که در گویش فارسی و آذری توسط شاعر برجسته کشورمان استاد غلامرضا پروینی، تنظیم و رهبری صفیاری استاد موسیقی ایران و با همکاری گروه سرود پیروان ولایت آماده شد و به مرحله اجرا درآمد.

این مسئول با تاکید بر اهمیت موسیقی فاخر و سنتی در فرهنگ دیرینه ایران اسلامی گفت: اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی از آثار فاخر هنرمندان در حوزه ها و رشته های مختلف حمایت می کند، اثر هنری نجوای مادر نیز از جمله آثاری بود که مورد حمایت و پشتیبان اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار گرفت.

وی ادامه داد: همکاری و تعامل مثبت هنرمندان منجر به تولید آثار فاخر و برجسته ای مانند سرود نجوای مادر خواهد شدکه اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بهارستان بعنوان متولی فرهنگ و هنر در این شهرستان وظیفه هدایت، حمایت و پشتیبانی تولید آثار هنری را بر عهده دارد.

کد خبر 2055847

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha